Een inleiding tot Wirtz

Wirtz International nv, en het zusterbedrijf Wirtz Tuinarchitectuur nv vormen samen de grootste onderneming voor tuinarchitectuurontwerpen in België. Stichter Jacques Wirtz werd in 1924 in Antwerpen geboren en richtte het bedrijf op in 1950. Sindsdien is de onderneming uitgegroeid tot een familiebedrijf dat al 25 jaar wordt geleid door twee zonen, Martin en Peter. Wirtz International nv stelt een dozijn voltijdse ontwerpers tewerk, en Wirtz Tuinarchitectuur stelt veertig werknemers tewerk. Het maakt ontwerpen van topklasse - van het concept over een schematische voorstelling tot de eindfases van het bouwproces. Wirtz zorgt ook voor het onderhoud van de uitgevoerde projecten. Wirtz Tuinarchitectuur NV is gericht op de bouw van onze Belgische projecten. Onze getalenteerde Wirtz tuinarchitecten leren op het terrein hoe ze een tuin omtoveren tot een echte Wirtz tuin. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede betrekkingen met professionele en hoogwaardige materiaalleveranciers en kwekers, heeft Wirtz faam kunnen verwerven met een hoog bouwniveau.

Nauwgezette plantselectie en precieze detailafwerking zijn het keurmerk van Wirtz International nv. Combineer onze voelsprieten voor de bestaande situatie met een stevige achtergrond in de methodes van klassieke landschapsarchitectuur en een heel moderne smaak. Daarmee verrijken we onze hedendaagse ontwerpen met een verfrissende toets. Het effect komt tegelijk rustgevend, bekend en avantgardistisch over. Wij kijken nauwgezet toe op de detailafwerking: we gebruiken het volledige potentieel van elke plant om unieke buitenruimtes te ontwerpen. Met een resultaat dat je nooit onberoerd laat.

Wirtz International

Vanuit het hoofdkwartier in België verspreidde de aantrekkingskracht van Wirtz International nv zich over Europa, Japan en - via onze vertegenwoordiger in New York - naar de Verenigde Staten. Onze troeven? De waardering voor de bestaande situatie, klimaatzones en planthabitat, de uitstekende ontwerpen, de constante focus op goed uitgebalanceerde duurzaamheid, de aandacht voor details en de supervisie van het begin tot aan de afwerking van elk project. Daarmee overtreft Wirtz International nv de oplossingen van alle concurrenten. En blijft het intense interesse wekken voor zijn werk.

Nederlands
Français
English
Deutsch